Gestoofde snijbonen met tomaat

bijgerecht
4 personen
3
48
Advertentie
Ingrediënten
- 2 el olijfolie
- 1 teen knoflook (fijngesneden)
- 400 g snijbonen (steelaanzet en puntjes verwijderd en bonen in schuine stukken van ca. 1/2 cm)
- 1 blik tomatenblokjes (400 g)
- 1 potje zwarte olijven ((240 g), uitgelekt)
- 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Verhit de olijfolie in een hapjespan. Fruit de knoflook 2 min. Voeg de snijbonen toe en bak 3 min. mee. Voeg de tomatenblokjes, olijven en Italiaanse kruiden toe. Laat met de deksel op de pan 10 min. stoven. Breng op smaak met peper en zout.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 135 kcal
- eiwit 3 g
- koolhydraten 6 g
- vet 11 g