Chinese lasagne met gehakt en garnalen

365 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 35 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pureer in de keukenmachine het gehakt met de garnalen, knoflook, gember, sojasaus, eiwit en naar smaak zout en peper tot een niet al te fijn mengsel. Meng de bosui erdoor.

  2. Snijd de lasagenvellen in 3 gelijke stukken. Kook ze in ruim water met zout 3 minuten. Giet de lasagne af en hang ze over de rand van het vergiet.

  3. Leg een lasagnevel in de ovenschaal en strijk hierover 1/5 deel van het gehakt regelmatig uit. Herhaal de lagen en eindig met een lasagnevel. Schenk een eetlepel water in de schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie.

  4. Verwarm de oven voor op 175 °C. Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat het geheel in ca. 35 min. gaar worden.

  5. Neem de schaal uit de oven en laat hem 5 min. staan. Snijd de lasagne in 4 gelijke stukken. Serveer er sojasaus als dip bij. Lekker met koriander en roergebakken Chinese kool.

Chinese lasagne met gehakt en garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Actie uitvoeren

Laat je mening horen!

Ik heb al een AH profiel