bewaar
Noedels met garnalen in woksaus
Noedels met garnalen in woksaus
bewaar

Noedels met garnalen in woksaus

30 min. bereiden
150waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

verse peultjes

250 g

eiernoedels

4 el

zonnebloemolie

400 g

Thaise roerbakmix

1 el

sesamolie

3

bosuien

300 g

verse jumbogarnalen

300 g

woksaus oester-knoflook

Aan de slag

1

Kook de peultjes in 2 min. beetgaar. Schep uit de pan en spoel af onder koud water. Kook in hetzelfde water de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 4 min. Roerbak de peultjes en de noedels 2 min. mee. Breng op smaak met de sesamolie, peper en zout. Verdeel over kommen.

3

Snijd de bosui in ringetjes. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de garnalen 1 min. Meng de saus erdoor. Verdeel over de noedels en bestrooi met de bosui.

variatietipVariatietip: Je kunt de peultjes vervangen door haricots verts. Kook deze in ca. 6 min. beetgaar.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedels met garnalen in woksaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig