bewaar
Noedels met garnalen in woksaus
Noedels met garnalen in woksaus
bewaar

Noedels met garnalen in woksaus

30 min. bereiden
146waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

verse peultjes

250 g

eiernoedels

4 el

zonnebloemolie

400 g

Thaise roerbakmix

1 el

sesamolie

3

bosuien

300 g

verse jumbogarnaal

300 g

woksaus oester-knoflook

Aan de slag

1

Kook de peultjes in 2 min. beetgaar. Schep uit de pan en spoel af onder koud water. Kook in hetzelfde water de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 4 min. Roerbak de peultjes en de noedels 2 min. mee. Breng op smaak met de sesamolie, peper en zout. Verdeel over kommen.

3

Snijd de bosui in ringetjes. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de garnalen 1 min. Meng de saus erdoor. Verdeel over de noedels en bestrooi met de bosui.

variatietipVariatietip: Je kunt de peultjes vervangen door haricots verts. Kook deze in ca. 6 min. beetgaar.