
Ingrediënten
1 pakje
bladerdeeg (diepvries)
1 blik
knakworst
1
ei (M)
2 eetlepels
sesamzaad
1
kropsla
1 doosje
cherrytomaatjes
1 blikje
maïskorrels
3 eetlepels
slasaus
Dit heb je nodig
keukenkwastje
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Bladerdeegplakjes laten ontdooien. Worstjes laten uitlekken en in bladerdeegplakjes rollen. Ei loskloppen. Met keukenkwastje bovenkant van broodjes besmeren met ei. Bestrooien met sesamzaad. Broodjes op bakplaat leggen en in midden van oven in ca. 15 minuten gaar bakken. Intussen sla wassen en fijnsnijden. Tomaatjes wassen en halveren. Maïs laten uitlekken. In schaal alle groenten en slasaus mengen. Worstenbroodjes serveren met salade. Lekker met ketchup.