bewaar
Worstenbroodjes
Worstenbroodjes
bewaar

Worstenbroodjes

15 min. bereiden
15 min. wachten
79waarderingen

Ingrediënten

1 pakje

bladerdeeg (diepvries)

1 blik

knakworst

1

ei (M)

2 eetlepels

sesamzaad

1

kropsla

1 doosje

cherrytomaatjes

1 blikje

maïskorrels

3 eetlepels

slasaus

Dit heb je nodig

  • keukenkwastje

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Bladerdeegplakjes laten ontdooien. Worstjes laten uitlekken en in bladerdeegplakjes rollen. Ei loskloppen. Met keukenkwastje bovenkant van broodjes besmeren met ei. Bestrooien met sesamzaad. Broodjes op bakplaat leggen en in midden van oven in ca. 15 minuten gaar bakken. Intussen sla wassen en fijnsnijden. Tomaatjes wassen en halveren. Maïs laten uitlekken. In schaal alle groenten en slasaus mengen. Worstenbroodjes serveren met salade. Lekker met ketchup.