bewaar
Thaise rijstsalade met runderreepjes
Thaise rijstsalade met runderreepjes
bewaar

Thaise rijstsalade met runderreepjes

25 min. bereiden
142waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

1 zak

gebroken sperzieboontjes

2 el

zonnebloemolie

1 schaal

runderreepjes naturel

1 zak

Thaise groene currysaus

1 blik

crispy maiskorrels

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in weinig water met wat zout in 4-5 min. beetgaar. Giet af. Spoel de rijst en de sperziebonen samen in een fijn vergiet onder stromend water koud. Laat goed uitlekken.

2

Verhit de olie in een koekenpan en bak de runderreepjes in 3 min. goudbruin. Voeg de currysaus toe en verwarm nog 1 min. op laag vuur. Schep de runderreepjes op een bord en laat afkoelen.

3

Voeg de runderreepjes en de mais toe aan de rijst en sperziebonen. Breng op smaak met peper en zout.

algemeenSchep 1 bakje fijngesneden koriander (15 g) of platte peterselie (20 g) met de runderreepjes door de rijstsalade voor een extra Thais accent. Lekker met partjes limoen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise rijstsalade met runderreepjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig