bewaar
Pasta met champignons in roomsaus
Pasta met champignons in roomsaus
bewaar

Pasta met champignons in roomsaus

Altijd-goed-pasta met een saus van witte wijn, crème fraîche en gebakken kastanjechampignons.

25 min. bereiden
683waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

400 g

champignons

1

ui

1 el

traditionele olijfolie

2 tenen

knoflook

50 ml

droge witte wijn

200 ml

crème fraîche

75 g

rucola

Aan de slag

1

Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Maak ondertussen de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in stukken. Snipper de ui. Verhit in een ruime koekenpan de olie en fruit de ui 5 min. Bak de champignons al omscheppend 5 min. mee. Pers de knoflook, voeg toe aan de ui en champignons en bak nog 1 min. Roer de wijn en de crème fraîche erdoor en houd de saus op laag vuur warm. Breng op smaak met peper en zout.

3

Giet de spaghetti af en voeg toe aan de champignonsaus. Schep de rucola erdoor en serveer direct.

variatietipKindertip: Vervang de witte wijn door appelsap. Houdt uw kind niet van rucola? Kies dan voor verse spinazie.

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met champignons in roomsaus

Altijd-goed-pasta met een saus van witte wijn, crème fraîche en gebakken kastanjechampignons.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig