bewaar
Sesam-mie met Thaise groenten en tofu
Sesam-mie met Thaise groenten en tofu
bewaar

Sesam-mie met Thaise groenten en tofu

15 min. bereiden
96waarderingen

Ingrediënten

1 pak

tofu naturel

75 ml

wok essentials

1 teen

knoflook

1 pak

Chinese

2 eetlepels

olie

1 zak

Thaise roerbakmix

1

komkommer

eetlepels

sesamzaad

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Snijd de tofu in blokjes en schep deze om met 2 eetlepels woksaus en de knoflook. Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een wok de olie en roerbak de Thaise mix 5 minuten. Schep de komkommer, de tofu en de rest van de woksaus erbij en roerbak weer 5 minuten. Verhit een droge koekenpan, strooi het sesamzaad erin en rooster het al omschuddend goudbruin. Giet de eiermie af en schep bijna al het sesamzaad erdoor. Verdeel de sesam-mie over 4 diepe borden, schep het tofu-groentemengsel erbij en strooi de rest van het sesamzaad erover.