Oosterse pruimensalsa
Oosterse pruimensalsa
bewaar
bewaar

Oosterse pruimensalsa

10 min. bereiden
30 min. wachten
20waarderingen

Aan de slag

1

Pitten uit pruimen verwijderen en vruchtvlees fijnhakken. In schaal pruimen met bosui, sojasaus en zoete chilisaus vermengen. Naar smaak sambal toevoegen. Schaal afdekken en smaken minimaal 30 min. laten intrekken. Lekker bij o.a. zalm, garnalen en kip.

algemeenLeg de pruimen eens een paar minuten boven de houtskool tot de schil zwarte vlekjes krijgt. Dat geeft een fantastisch rooksmaakje. De pruimen laten afkoelen en onderstaand recept volgen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oosterse pruimensalsa

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig