Ingrediënten
4 personen
300 g
pandanrijst
1
courgette
1
gele paprika
3 eetlepels
zonnebloemolie
1 schaal
kipfiletreepjes
2 eetlepels
Thaise groene currypasta
2 blikken
linzen
1 pakje
romige kokosmelk
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgette en paprika wassen en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en kipreepjes 5 min. bakken. Paprika en courgette 2 min. meebakken. Currypasta toevoegen en 1 min zachtjes bakken. Linzen laten uitlekken. Linzen en kokosmelk door kip-groentenmengsel roeren. Gerecht door en door warm laten worden. Met rijst serveren.
Thaise linzen-kipcurry

hoofdgerecht
4 personen
645 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Courgette en paprika wassen en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en kipreepjes 5 min. bakken. Paprika en courgette 2 min. meebakken. Currypasta toevoegen en 1 min zachtjes bakken. Linzen laten uitlekken. Linzen en kokosmelk door kip-groentenmengsel roeren. Gerecht door en door warm laten worden. Met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g pandanrijst
1 courgette
1 gele paprika
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaal kipfiletreepjes
2 eetlepels Thaise groene currypasta
2 blikken linzen
1 pakje romige kokosmelk