bewaar
Thaise zalm met groentemie
Thaise zalm met groentemie
bewaar

Thaise zalm met groentemie

In een mum van tijd een oosters visje op je bord.

10 min. bereiden
134waarderingen

Ingrediënten

1 personen

1 el

rijstolie

250 g

Chinese wokgroente taugé-rode paprika

100 g

verse zalmfilet

2 el

Thaise groene currypasta

150 g

voorgegaarde dikke noedels

1 el

lichte sojasaus

1 el

seroendeng

Dit heb je nodig

  • wok

In een mum van tijd een oosters visje op je bord.

Aan de slag

1

Verhit in en wok de helft van de rijstolie en de bak de groentemix op hoog vuur voor 4-5 min. Snijd de zalm in dikke plakken en bestrijk met 1/2 el currypasta.

2

Schep de noedels door de groenten en warm goed door. Voeg indien nodig een scheutje water toe. Verhit in een koekenpan de rest van de rijstolie en bak de plakjes zalm, in 1-2 min. net gaar. Keer halverwege.

3

Breng de groentemie op smaak met sojasaus en currypasta en doe over in een diep bord. Leg de zalm erop en bestrooi met seroendeng.