bewaar
Oosterse noedels met pinda's
Oosterse noedels met pinda's
bewaar

Oosterse noedels met pinda's

15 min. bereiden
67waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

eieren

4 el

wokolie

1 zak

oosterse wokgroente

1 teentje

knoflook

250 g

cherrytomaten

1 pak

roerbakmie

4 el

ketjap manis

125 g

pinda's

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In kom eieren loskloppen met zout en peper. In wok 2 el olie verhitten. Eieren in wok schenken en roeren met houten spatel tot smeuïge massa ontstaat. Roerei in kom scheppen en warmhouden. Rest van olie in wok verhitten en groentemix en knoflook 5 min. roerbakken. Laatste minuut tomaatjes meebakken. Intussen roerbakmie in 2 min. volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Mie afgieten en met roerei en ketjap door groentemix scheppen. Geheel nog 2 min. bakken, voorzichtig omscheppen. Mie over vier grote kommen verdelen en garneren met pinda's.