Verwarm een ruime pan met water en kook de noedels volgens de beschrijving op de verpakking en giet af.
Pel en snijd de knoflook fijn. Verwarm een pan met 15 ml zonnebloemolie en bak de knoflook in 3 minuten glazig.
Voeg vervolgens de wokgroenten en het Verstegen Keukengoud toe. Bak dit voor 4 minuten mee zodat de groenten gaar zijn. Blus het geheel af met de kokosmelk en voeg de noedels toe.
Kook ondertussen de eieren in kokend water in 4 minuten zacht. Laat de eieren schrikken in ijswater en pel ze voorzichtig als ze zijn afgekoeld.
Verwarm de resterende olie in een steelpan tot 180°C. Frituur de eieren voor 3 minuten goudbruin. Snijd de eieren doormidden.
Schep de noedels in een bord en leg hier de eieren op. Verdeel de Verstegen Tafelgoud over de eieren en garneer het gerecht met de korianderblaadjes.
Noedels met een gefrituurd ei van Verstegen (advertentie)
Koken met Verstegen: Vegetarische noedels op smaak gebracht met Keukengoud en Tafelgoud.
25 min. bereiden
9 ingrediënten
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Verstegen. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en voedingswaarden.
- bereidingstipControleer de temperatuur van de olie door voorzichtig een stukje brood in de olie te doen. Als het brood binnen 15 seconden krokant en goudbruin wordt, is de olie op de juiste temperatuur. De eieren kunnen ook gefrituurd worden in een friteuse op 180°C voor 3 minuten.
- variatietipVoeg voor de vis variant van dit gerecht 200 g gamba’s toe. Bak deze samen met de wok groenten en het Verstegen Keukengoud.
Gerelateerde recepten
Noedels met een gefrituurd ei van Verstegen (advertentie)
Koken met Verstegen: Vegetarische noedels op smaak gebracht met Keukengoud en Tafelgoud.

4 personen
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm een ruime pan met water en kook de noedels volgens de beschrijving op de verpakking en giet af.
Pel en snijd de knoflook fijn. Verwarm een pan met 15 ml zonnebloemolie en bak de knoflook in 3 minuten glazig.
Voeg vervolgens de wokgroenten en het Verstegen Keukengoud toe. Bak dit voor 4 minuten mee zodat de groenten gaar zijn. Blus het geheel af met de kokosmelk en voeg de noedels toe.
Kook ondertussen de eieren in kokend water in 4 minuten zacht. Laat de eieren schrikken in ijswater en pel ze voorzichtig als ze zijn afgekoeld.
Verwarm de resterende olie in een steelpan tot 180°C. Frituur de eieren voor 3 minuten goudbruin. Snijd de eieren doormidden.
Schep de noedels in een bord en leg hier de eieren op. Verdeel de Verstegen Tafelgoud over de eieren en garneer het gerecht met de korianderblaadjes.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Verstegen. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en voedingswaarden.
bereidingstip:Controleer de temperatuur van de olie door voorzichtig een stukje brood in de olie te doen. Als het brood binnen 15 seconden krokant en goudbruin wordt, is de olie op de juiste temperatuur. De eieren kunnen ook gefrituurd worden in een friteuse op 180°C voor 3 minuten.
variatietip:Voeg voor de vis variant van dit gerecht 200 g gamba’s toe. Bak deze samen met de wok groenten en het Verstegen Keukengoud.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
350 g woknoedels
1 teen knoflook
215 ml zonnebloemolie
400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
2 el Verstegen Keukengoud
150 ml kokosmelk
4 middelgrote scharreleieren
2 tl Verstegen tafelgoud
3 takjes verse koriander