bewaar
Broodje pittige kip met pindakaas, romaine sla, ingelegde peen en taugé
Broodje pittige kip met pindakaas, romaine sla, ingelegde peen en taugé
bewaar

Broodje pittige kip met pindakaas, romaine sla, ingelegde peen en taugé

Kip met pindakaas? Ja, dat kan, bewijst dit recept!

20 min. bereiden
licht pittig
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

60 g

peen julienne

60 g

taugé

50 ml

rodewijnazijn

50 ml

water

1 teen

knoflook

395 g

kipdijfilet

2 el

milde olijfolie

2 el

Verstegen original spice blend voor kip

1 krop

babyromainesla

4

verse bruine pistolets

4 el

AH 100% pindakaas naturel

Aan de slag

1

Doe de peen samen met de taugé, azijn en het water in een kom. Laat afgedekt met een bord in de koelkast staan tot 15 min. voor gebruik.

2

Snijd ondertussen de knoflook fijn en snijd de kipfilet in dunne reepjes van 1 cm. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip met de kruiden en knoflook 5 min. op middelhoog vuur gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Halveer ondertussen de blaadjes van de krop sla. Snijd de broodjes open en besmeer beide helften met de pindakaas.

4

Beleg de onderkant van de broodjes met de sla en wat ingelegde peen & taugé. Verdeel de kip erover en dek af met de bovenkanten.

algemeenGebruik de rest van de wortel voor gezonde carrotcake muffins. Klik hier voor het recept

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje pittige kip met pindakaas, romaine sla, ingelegde peen en taugé

Kip met pindakaas? Ja, dat kan, bewijst dit recept!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig