bewaar
Pasta pesto vegetarisch
Pasta pesto vegetarisch
bewaar

Pasta pesto vegetarisch

Favoriet! Maak hem extra lekker met rucola en extra geroosterde pijnboompitten.

15 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

30 g

verse basilicum

20 g

geroosterde pijnboompitten

30 g

geitenkaas belegen 50+

½ teen

knoflook

75 ml

extra vierge olijfolie

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hakmolen

Favoriet! Maak hem extra lekker met rucola en extra geroosterde pijnboompitten.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Pluk de blaadjes van de basilicum, houd een paar blaadjes achter ter garnering.

2

Maal ondertussen de pijnboompitten, kaas en knoflook fijn in de hakmolen van de staafmixer. Voeg de basilicumblaadjes en olie toe aan het mengsel en maal kort tot een pesto. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de pesto om met de pasta.

tip

serveertipLekker met rucola en extra geroosterde pijnboompitten.