bewaar
Aziatische roerbak met gekruide kip
Aziatische roerbak met gekruide kip
bewaar

Aziatische roerbak met gekruide kip

Boordevol groenten en boordevol smaak, deze lekkere Aziatische schotel

20 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

pandanrijst

2 tenen

knoflook

2 el

arachideolie

300 g

scharrel kipgehakt

1½ el

Euroma Oosterse kipkruiden

400 g

koelvers gesneden spitskool

150 g

peen julienne

2 el

ketjap manis

60 g

Indonesische cassavekroepoek

Boordevol groenten en boordevol smaak, deze lekkere Aziatische schotel

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn.

2

Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. op laag vuur. Voeg het kipgehakt en de Oosterse Kipkruiden toe en roerbak ca. 4 min. op middelhoog vuur.

3

Voeg de kool en peen toe en roerbak nog 2 min. tot de groenten beetgaar zijn. Breng op smaak met de ketjap. Serveer met de rijst en kroepoek.

serveertipLekker met sambal.