Aziatische roerbak met gekruide kip
Boordevol groenten en boordevol smaak, deze lekkere Aziatische schotel
Ingrediënten
4 personen
300 g
pandanrijst
2 tenen
knoflook
2 el
arachideolie
300 g
scharrel kipgehakt
1½ el
Euroma Oosterse kipkruiden
400 g
koelvers gesneden spitskool
150 g
peen julienne
2 el
ketjap manis
60 g
Indonesische cassavekroepoek
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. op laag vuur. Voeg het kipgehakt en de Oosterse Kipkruiden toe en roerbak ca. 4 min. op middelhoog vuur.
Voeg de kool en peen toe en roerbak nog 2 min. tot de groenten beetgaar zijn. Breng op smaak met de ketjap. Serveer met de rijst en kroepoek.
Aziatische roerbak met gekruide kip
Boordevol groenten en boordevol smaak, deze lekkere Aziatische schotel

hoofdgerecht
4 personen
645 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook fijn.
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 1 min. op laag vuur. Voeg het kipgehakt en de Oosterse Kipkruiden toe en roerbak ca. 4 min. op middelhoog vuur.
Voeg de kool en peen toe en roerbak nog 2 min. tot de groenten beetgaar zijn. Breng op smaak met de ketjap. Serveer met de rijst en kroepoek.
serveertip:Lekker met sambal.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g pandanrijst
2 tenen knoflook
2 el arachideolie
300 g scharrel kipgehakt
1½ el Euroma Oosterse kipkruiden
400 g koelvers gesneden spitskool
150 g peen julienne
2 el ketjap manis
60 g Indonesische cassavekroepoek