Pasta pesto met broccoli, knoflookkruim en cherrytomaten
Pasta pesto deluxe met zelfgemaakt knoflookkruim én extra groenten.
Ingrediënten
4 personen
1
AH Biologisch meergranen pistolet
300 g
AH Biologisch volkoren penne rigate
2
AH Biologisch broccoli's
3 el
traditionele olijfolie
1 teen
knoflook
250 g
AH Biologisch cherrytomaten
135 g
AH Biologisch groene pesto in pot
Dit heb je nodig
staafmixer met bakje
Aan de slag
Bak het pistoletje volgens de aanwijzing op de verpakking af.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes. Kook ze in ruim water met zout in 5 min. gaar.
Vermaal ondertussen het broodje tot een kruim in het bakje van de staafmixer. Verhit de olie in een koekenpan en bak het broodkruim samen met peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur krokant. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Voeg de knoflook toe aan de pan en bak 2 min. mee.
Halveer de cherrytomaten. Meng de penne met de pesto en broccoli. Verdeel de penne over 4 borden en bestrooi met het knoflookkruim. Verdeel de cherrytomaten erover.
Pasta pesto met broccoli, knoflookkruim en cherrytomaten
Pasta pesto deluxe met zelfgemaakt knoflookkruim én extra groenten.

hoofdgerecht
4 personen
700 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bak het pistoletje volgens de aanwijzing op de verpakking af.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes. Kook ze in ruim water met zout in 5 min. gaar.
Vermaal ondertussen het broodje tot een kruim in het bakje van de staafmixer. Verhit de olie in een koekenpan en bak het broodkruim samen met peper en eventueel zout 5 min. op middelhoog vuur krokant. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Voeg de knoflook toe aan de pan en bak 2 min. mee.
Halveer de cherrytomaten. Meng de penne met de pesto en broccoli. Verdeel de penne over 4 borden en bestrooi met het knoflookkruim. Verdeel de cherrytomaten erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 AH Biologisch meergranen pistolet
300 g AH Biologisch volkoren penne rigate
2 AH Biologisch broccoli's
3 el traditionele olijfolie
1 teen knoflook
250 g AH Biologisch cherrytomaten
135 g AH Biologisch groene pesto in pot
Dit heb je nodig
staafmixer met bakje