bewaar
Snelle bami met komijn en Chinese wokgroente
Snelle bami met komijn en Chinese wokgroente
bewaar

Snelle bami met komijn en Chinese wokgroente

Heb je een kwartiertje? Dat is precies genoeg voor deze vlug-klaar-bami.

15 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

1

rode peper

2 el

arachideolie

350 g

nasi-bamivlees

2 tl

gemalen komijn

6 el

ketjap

800 g

Chinese wokgroente kool & sugarsnaps

250 g

eiermie

1 bosje

salade-ui

8 el

seroendeng

Heb je een kwartiertje? Dat is precies genoeg voor deze vlug-klaar-bami.

Aan de slag

1

Breng een ruime pan water aan de kook. Maak de knoflook schoon en snijd fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.

2

Verhit de olie in de wok en roerbak het nasibamivlees met de komijn, ketjap, knoflook en rode peper 2 min. Voeg de wokgroente toe en roerbak nog 3 min.

3

Doe als het water kookt de noedels in de pan en kook in 5 min. beetgaar. Giet af.

4

Snijd ondertussen de salade-ui in dunne ringen. Voeg de noedels toe aan het vlees en schep om. Verdeel de bami over diepe kommen en bestrooi met de salade-ui en seroendeng.

tip

algemeen*Dit product is speciaal ontwikkeld voor de Allerhande Box en is niet verkrijgbaar in de winkel.

algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.