bewaar
Perline met broccoli & tartufosaus
Perline met broccoli & tartufosaus
bewaar

Perline met broccoli & tartufosaus

Italiaanse truffel, kaas en room in één saus. Kan het nóg beter?

15 min. bereiden
30waarderingen

Ingrediënten

2 personen

2 el

traditionele olijfolie

50 g

pancetta

1

rode ui

250 g

koelverse perline con formaggio pasta

400 g

koelverse broccoliroosjes

260 g

tartufosaus

Italiaanse truffel, kaas en room in één saus. Kan het nóg beter?

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en bak de pancetta in 5 min. krokant. Keer halverwege. Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Neem de pancetta uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Bak de ui 5 min. op middelhoog vuur in het achtergebleven bakvet. Kook de pasta in een ruime pan water in 4 min. gaar. Halveer de grote broccoliroosjes en voeg na 1 min. aan de pasta toe. Giet af.

2

Voeg ondertussen de tartufosaus toe aan de uien en verwarm 3 min. op laag vuur. Verdeel de pasta en broccoli over diepe borden, verdeel de saus erover en verkruimel de pancetta erboven.

combinatietipLekker met geschaafde Parmezaanse kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Perline met broccoli & tartufosaus

Italiaanse truffel, kaas en room in één saus. Kan het nóg beter?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig