bewaar
Pittige spaghetti met tomaat & spek
Pittige spaghetti met tomaat & spek
bewaar

Pittige spaghetti met tomaat & spek

Deze spaghetti bewijst maar weer dat je voor een goed bord pasta weinig ingrediënten nodig hebt.

20 min. bereiden
redelijk pittig
142waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

gerookte spekreepjes

300 g

spaghetti

1½ tl

chilivlokken

500 g

gezeefde tomaten in pak

250 g

romaatjes

125 g

formaggio da pasta

Deze spaghetti bewijst maar weer dat je voor een goed bord pasta weinig ingrediënten nodig hebt.

Aan de slag

1

Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het spek in 8 min. uit. Laat met 1 el bakvet in de pan.

2

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg ondertussen de chilivlokken en gezeefde tomaten toe aan het spek en laat 5 min. op middelhoog vuur koken.

3

Halveer de romaatjes en voeg ze met de helft van de kaas toe aan de saus. Meng de spaghetti erdoor en bestrooi met de rest van de kaas. Serveer direct.

tip

combinatietipLekker met fijngesneden platte peterselie.

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.