bewaar
Slavinken met gebakken mais & aspergebroccoli
Slavinken met gebakken mais & aspergebroccoli
bewaar

Slavinken met gebakken mais & aspergebroccoli

Hollands stukje vlees en groenten met een beetje pit.

15 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

bakken en braden olie

4

ambachtelijke slavinken

200 g

aspergebroccoli

1 el

Reddy olie voor bakken en braden

300 g

mais in blik

400 g

kikkererwten in blik

½

medium handsinaasappel

3 el

zoete chilisaus

Hollands stukje vlees en groenten met een beetje pit.

Aan de slag

1

Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de slavinken 2 min. op hoog vuur rondom bruin. Zet het vuur laag en bak de slavinken nog 10 min. met de deksel op de pan. Keer regelmatig.

2

Snijd ondertussen de aspergebroccoli in 3 stukken. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de aspergebroccoli 6 min. op middelhoog vuur. Laat de mais en kikkererwten uitlekken in een vergiet. Voeg de mais en kikkererwten toe aan de aspergebroccoli en roerbak nog 3 min.

3

Rasp ondertussen de oranje schil van ½ sinaasappel en voeg het rasp samen met de chilisaus toe aan het groentemengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout en schep om. Serveer met de slavink.

Slavinken met gebakken mais & aspergebroccoli

Hollands stukje vlees en groenten met een beetje pit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig