bewaar
Slavinken met gebakken mais & aspergebroccoli
Slavinken met gebakken mais & aspergebroccoli
bewaar

Slavinken met gebakken mais & aspergebroccoli

Hollands stukje vlees en groenten met een beetje pit.

15 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

bakken en braden olie

4

ambachtelijke slavinken

200 g

aspergebroccoli

1 el

Reddy olie voor bakken en braden

300 g

mais in blik

400 g

kikkererwten in blik

½

medium handsinaasappel

3 el

zoete chilisaus

Hollands stukje vlees en groenten met een beetje pit.

Aan de slag

1

Verhit 2 el olie in een hapjespan en bak de slavinken 2 min. op hoog vuur rondom bruin. Zet het vuur laag en bak de slavinken nog 10 min. met de deksel op de pan. Keer regelmatig.

2

Snijd ondertussen de aspergebroccoli in 3 stukken. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de aspergebroccoli 6 min. op middelhoog vuur. Laat de mais en kikkererwten uitlekken in een vergiet. Voeg de mais en kikkererwten toe aan de aspergebroccoli en roerbak nog 3 min.

3

Rasp ondertussen de oranje schil van ½ sinaasappel en voeg het rasp samen met de chilisaus toe aan het groentemengsel. Breng op smaak met peper en eventueel zout en schep om. Serveer met de slavink.