bewaar
Kantonese kip met aspergebroccoli
Kantonese kip met aspergebroccoli
bewaar

Kantonese kip met aspergebroccoli

Rijk aan smaken door de 5 kruidenpoeder, honing en oestersaus. Met lekker knapperige kool.

25 min. bereiden
247waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

mienestjes

2 tenen

knoflook

300 g

kipdijfilet

3 el

wokolie

2 tl

5 kruidenpoeder

½ el

vloeibare honing

4 el

AH oestersaus

400 g

aspergebroccoli

300 g

gesneden witte kool

50 g

gezouten cashewnoten

Rijk aan smaken door de 5 kruidenpoeder, honing en oestersaus. Met lekker knapperige kool.

Aan de slag

1

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel na met koud water. Snijd ondertussen de knoflook fijn en snijd de kip in stukken.

2

Verhit de olie in een wok en voeg de kip, knoflook, 5 kruidenpoeder en honing toe. Bak 5 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de oestersaus, aspergebroccoli en kool toe en bak 6 min. mee.

3

Voeg de mie toe en verwarm nog 2 min. Bestrooi met de noten en serveer.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kantonese kip met aspergebroccoli

Rijk aan smaken door de 5 kruidenpoeder, honing en oestersaus. Met lekker knapperige kool.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig