Kantonese kip met aspergebroccoli
Rijk aan smaken door de 5 kruidenpoeder, honing en oestersaus. Met lekker knapperige kool.
Ingrediënten
4 personen
300 g
mienestjes
2 tenen
knoflook
300 g
kipdijfilet
3 el
wokolie
2 tl
5 kruidenpoeder
½ el
vloeibare honing
4 el
AH oestersaus
400 g
aspergebroccoli
300 g
gesneden witte kool
50 g
gezouten cashewnoten
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel na met koud water. Snijd ondertussen de knoflook fijn en snijd de kip in stukken.
Verhit de olie in een wok en voeg de kip, knoflook, 5 kruidenpoeder en honing toe. Bak 5 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de oestersaus, aspergebroccoli en kool toe en bak 6 min. mee.
Voeg de mie toe en verwarm nog 2 min. Bestrooi met de noten en serveer.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Kantonese kip met aspergebroccoli
Rijk aan smaken door de 5 kruidenpoeder, honing en oestersaus. Met lekker knapperige kool.

hoofdgerecht
4 personen
575 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel na met koud water. Snijd ondertussen de knoflook fijn en snijd de kip in stukken.
Verhit de olie in een wok en voeg de kip, knoflook, 5 kruidenpoeder en honing toe. Bak 5 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de oestersaus, aspergebroccoli en kool toe en bak 6 min. mee.
Voeg de mie toe en verwarm nog 2 min. Bestrooi met de noten en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g mienestjes
2 tenen knoflook
300 g kipdijfilet
3 el wokolie
2 tl 5 kruidenpoeder
½ el vloeibare honing
4 el AH oestersaus
400 g aspergebroccoli
300 g gesneden witte kool
50 g gezouten cashewnoten