bewaar
Kantonese kip met aspergebroccoli
Kantonese kip met aspergebroccoli
bewaar

Kantonese kip met aspergebroccoli

Rijk aan smaken door de 5 kruidenpoeder, honing en oestersaus. Met lekker knapperige kool.

25 min. bereiden
245waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

mienestje

2 tenen

knoflook

300 g

kipdijfilet

3 el

wokolie

2 tl

5 kruidenpoeder

½ el

vloeibare honing

4 el

AH oestersaus

400 g

aspergebroccoli

300 g

gesneden witte kool

50 g

gezouten cashewnoten

Rijk aan smaken door de 5 kruidenpoeder, honing en oestersaus. Met lekker knapperige kool.

Aan de slag

1

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel na met koud water. Snijd ondertussen de knoflook fijn en snijd de kip in stukken.

2

Verhit de olie in een wok en voeg de kip, knoflook, 5 kruidenpoeder en honing toe. Bak 5 min. al omscheppend op hoog vuur. Voeg de oestersaus, aspergebroccoli en kool toe en bak 6 min. mee.

3

Voeg de mie toe en verwarm nog 2 min. Bestrooi met de noten en serveer.

tip

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.