Baked burrata pasta

Baked feta pasta: maar dan met burrata. Halfuurtje heb je maar nodig, 10 minuten bereiden, 20 minuten in de oven. Makkelijk, snel en zonder poespas.

725 kcal

10 min. bereiden, 20 min. oventijd

licht pittig

4.4/5

(375)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 500 gram biologische snoepgroente tomaat

    biologische snoepgroente tomaat

  • 3 eetlepel milde olijfolie

    milde olijfolie

  • 1 theelepel gevriesdroogde oregano

    gevriesdroogde oregano

  • 0.25 theelepel chilivlokken

    chilivlokken

  • 150 gram orecchiette pasta

    orecchiette pasta

  • 15 gram verse basilicum

    verse basilicum

  • 1 burrata

    burrata

  • 1 teen knoflook

    knoflook

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (20 x 28 cm)

  • fijne rasp


april 2021 - april 2021

Aan de slag

  1. Verwarm de oven voor op 210 °C. Verdeel de snoeptomaten over de ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Bestrooi met de oregano, chilivlokken, peper en zout en schep om. Bak de tomaten ca. 15 min. in het midden van de oven.

  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Scheur het basilicum in stukjes.

  3. Neem de ovenschaal uit de oven, schuif de tomaatjes aan de kant en leg de burrata in het midden. Bak nog 5 min.

  4. Bestrooi de tomaten en burrata met het basilicum, rasp de knoflook erboven en schep om. Giet de pasta af en schep erdoor. Serveer direct.

Wat vond je van dit recept?

Baked burrata pasta

Baked feta pasta: maar dan met burrata. Halfuurtje heb je maar nodig, 10 minuten bereiden, 20 minuten in de oven. Makkelijk, snel en zonder poespas.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig