Tot 50% korting op abonnementen met Mijn Albert Heijn Premium

Tot 50% korting op abonnementen met Mijn Albert Heijn Premium

Met Mijn Albert Heijn Premium ontvang je als Premium klant naast alle voordelen zoals bijv. 2x sneller digitaal sparen en altijd 10% korting op het biologische assortiment ook tot 50% korting op diverse abonnementen zoals Select van bol.com en Gall & Gall Premium.

Activeer Mijn Albert Heijn Premium
Mijn Albert Heijn Premium al geactiveerd?

Hoe werkt het:

Ontvang tot 50% korting op diverse abonnementen zoals Select van bol.com en Gall & Gall Premium:

  • Activeer Mijn Albert Heijn Pemium als je dat nog niet gedaan hebt.
  • Kies hieronder het abonnement waar je graag korting op wilt ontvangen of meer informatie over wilt lezen.
  • Klik op het blauwe plusje 'bestel nu' en vervolgens op de blauwe button 'naar mandje' rechtsonder om gebruik te maken van korting op het abonnement.
  • In het scherm 'mijn mandje' klik je daarna op de blauwe button bestellen en rond je het bestelproces af door je gegevens te controleren en de betaling via iDeal te bevestigen.
  • Je kunt zoveel abonnementen afsluiten als je zelf wilt.

Extra korting met Mijn Albert Heijn Premium

10% korting op de AH Bezorgbundel 12 maanden

Met de AH Bezorgbundel wordt online boodschappen doen nog makkelijker. Voor een vast bedrag per maand kun je je boodschappen zo vaak als je wilt laten thuisbezorgen en heb je een vast bezorgmoment.

Nu voor €9.00 per maand

20% korting op je OneFIt Lite abonnement

Bij OneFit sport je waar en wanneer jij dat wilt. Met meer dan 1.000 locaties verspreid over Nederland kun je dagelijks nieuwe workouts en onbeperkte online lessen volgen. Alleen of met vrienden.

Nu voor €26 per maand

1ste maand gratis + 25% korting op Deezer

Geniet met de muziekstreamingapp Deezer van meer dan 70 miljoen muzieknummers, podcasts en afspeellijsten. Luister online, verzamel je favorieten en deel ze met vrienden.

Nu 1e maand gratis + daarna gedurende 12 maanden €7.49 per maand

50% korting op Select van Bol.com

Met Select van Bol.com betaal je nooit verzendkosten, worden retouren thuis opgehaald zonder ophaalkosten, spaar je automatisch punten voor cadeaus en krijg je korting op de populairste producten.

Nu voor €4.99 per jaar

50% korting op Gall & Gall Premium

Met Gall & Gall Premium heb je een jaar lang extra voordeel zoals bijv. 10% korting op (mousserende) wijn en whisky, exclusieve kaarthoudersaanbiedingen en spaar je punten voor kortingen en cadeaus.

Nu voor €5 per jaar

30% korting op Pathé Thuis tegoed

Met Pathé Thuis kijk je als eerste de grootste blockbusters tot aan prijswinnende arthouse films heerlijk thuis op de bank. Je betaalt per film en dus alleen voor datgene wat je écht wilt kijken.

Pathé Thuis tegoed nu van €20 voor maar €14

25% korting op je Blendle Premium abonnement

Met Blendle heb je met slechts één abonnement toegang tot meer dan 100 kranten en tijdschriften. En dat in één app. Zo heb je altijd je favoriete leesvoer binnen handbereik.

Nu voor €7.49 per maand

Ziggo alles in 1: 6 maanden voor €29.95 per maand

Naast de korting op alle Ziggo Alles-in-1 pakketten ontvang je een jaar lang GRATIS Movies & Series XL, Ziggo Sport Totaal of ESPN Compleet. En als AH Klant bovendien een bol.com cadeaukaart van €50!

Nu voor €29.95 per maand