bewaar
Oosterse paksoi
Oosterse paksoi
bewaar

Oosterse paksoi

20 min. bereiden
162waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

reuzengarnalen

1

rode peper

2 tenen

knoflook

1 struik

paksoi

1 el

rijstolie

1 el

vissaus

2 el

ketjap manis

Aan de slag

1

Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Snijd de knoflook fijn. Snijd de paksoi in grove stukken.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak de peper en knoflook 10 sec. Voeg de paksoi toe en roerbak 1 min. Voeg de garnalen, vissaus en ketjap toe en roerbak tot de garnalen roze en gaar zijn. Lekker met pandanrijst.

Garnalen pellen

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oosterse paksoi

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig