bewaar
Thaise kipspiesjes
Thaise kipspiesjes
bewaar

Thaise kipspiesjes

20 min. bereiden
82waarderingen

Ingrediënten

3 el

olie

1 bakje

boemboe

400 g

kipfilet

1 zak

Thaise roerbakmix

1 pakje

kokosmelk

4 el

cashewnoten

Dit heb je nodig

  • grillpan, satéstokjes

Aan de slag

Roer 1 el olie door de helft van de rode curry en meng met de kipblokjes. Rijg de kip aan 8 satéstokjes. Gril de spiesjes ca. 8 min in een grillpan. Keer regelmatig. Verhit 2 el olie in een wok en bak de Thaise roerbakmix 1 min. Voeg de rest van de rode curry en pakje kokosmelk aan de groenten toe. Stoof 3-4 min. zodat de groenten gaar, maar nog wel knapperig zijn. Rooster de cashewnoten 2 min. Schep de groenten op 4 borden en bestrooi met de noten. Serveer met de kipspiesjes. Lekker met witte rijst.