bewaar
Chinese wokschotel met peultjes
Chinese wokschotel met peultjes
bewaar

Chinese wokschotel met peultjes

30 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

250 g

Chinese eiermie

4 eetlepels

roerbakolie

2 teentjes

knoflook

250 g

peultjes

300 g

worteltjes

1

gele paprika

2

eieren

125 g

taugé

300 g

surimi

4 eetlepels

oestersaus

2 eetlepels

vissaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie in 6 min. beetgaar koken. In wok 3 el olie met knoflook verhitten. Peultjes, worteltjes en paprika erbij scheppen en 3 min. roerbakken. Eieren loskloppen met zout en peper. In koekenpan 1 el olie verhitten en van eieren omelet bakken. Taugé, surimi, oestersaus, vissaus en mie door groenten scheppen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Omelet in reepjes snijden en door mie roeren.