Oos­ter­se rijst­scho­tel met ma­kreel

(62) waardeer
hoofdgerecht 2 personen
3 62

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Eieren in 6-8 min. hard koken, pellen en in partjes snijden. Intussen citroen in lengte halveren. Helft in 4 partjes snijden, van andere helft schil dun raspen. Peterselie fijnhakken. Makreel in stukjes verdelen. In wok olie verhitten en roerbakgroenten met kerriepoeder, citroenrasp, peterselie en peper naar smaak 3-4 min. roerbakken. Makreel en rijst erdoor scheppen en 2-3 min. roerbakken. Rijstschotel op twee borden scheppen en garneren met ei en citroen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 765 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 50 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.