Bietensalade met geitenkaas en croutons

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 180 g rode bietenschijven zoetzuur in pot
- 150 g rucola slamelange
- 3 el traditionele olijfolie
- 2 el balsamicoazijn
- 1 tl vloeibare honing
- 250 g Bettine Blanc geitenkaas 45+ (of andere geitenkaas)
- 120 g saladecroutons naturel
Advertentie
Bereiden
Laat de bietjes uitlekken. Verdeel de rucolasla over de borden en rangschik de bietjes erop. Klop de olie, azijn en honing tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Sprenkel de dressing over de bietjes. Verdeel de geitenkaas in stukjes en strooi samen met croutons over de bietjes.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 365 kcal
- eiwit 13 g
- koolhydraten 23 g
-
vet 25 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Bietensalade met geitenkaas en croutons
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Bietensalade met geitenkaas en croutons
- 180 g rode bietenschijven zoetzuur in pot
- 150 g rucola slamelange
Laat de bietjes uitlekken. Verdeel de rucolasla over de borden en rangschik de bietjes erop.
- 3 el traditionele olijfolie
- 2 el balsamicoazijn
- 1 tl vloeibare honing
Klop de olie, azijn en honing tot een dressing. Breng op smaak met peper en zout. Sprenkel de dressing over de bietjes.
- 250 g Bettine Blanc geitenkaas 45+
- 120 g saladecroutons naturel
Verdeel de geitenkaas in stukjes en strooi samen met croutons over de bietjes.