bewaar
Cannelloni gevuld met zalm
Cannelloni gevuld met zalm
bewaar

Cannelloni gevuld met zalm

Heel rijk van smaak, deze gevulde pasta met zalm en ricotta.

30 min. bereiden
30 min. oventijd
275waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

zalmfilet

400 g

tomatenblokjes

2 el

citroensap

12

cannelloni

400 ml

visbouillon van tablet

250 g

ricotta

50 g

Grana Padano

Dit heb je nodig

  • keukenmachine

  • éénpersoons ovenschaaltjes

Heel rijk van smaak, deze gevulde pasta met zalm en ricotta.

Aan de slag

1

Oven voorverwarmen op 200 °C. Zalm (in keukenmachine) hakken. Uitgelekte tomatenblokjes, helft van citroensap en zout en peper naar smaak door zalm mengen. Cannelloni met zalmmengsel vullen.

2

Helft van bouillon in overschaaltjes schenken. Cannelloni over schaaltjes verdelen. In kom ricotta losroeren met rest van visbouillon. Ricotta op smaak brengen met rest van citroensap, zout en peper.

3

Ricotta op cannelloni scheppen en bestrooien met geraspte kaas. Schaaltjes in oven zetten en cannelloni in ca. 30 min. goudbruin en gaar bakken.

combinatietipLekker met zeekraal of roergebakken spinazie.