Oesterzwamshoarma
Oesterzwamshoarma
bewaar
bewaar

Oesterzwamshoarma

Deze oesterzwamshoarma is vegetarisch, is gemaakt met heerlijke specerijen en staat binnen 15 minuten op tafel.

15 min. bereiden
4waarderingen

Aan de slag

1

Scheur alle oesterzwammen in reepjes van een ½ cm dik. Verhit de olie in een hapjespan voeg de zwammen, alle specerijen en het zout toe en roerbak 10 min. op middelhoog vuur. Draai het vuur wat hoger en bak nog 2-3 min tot sommige stukjes een beetje aanbakken.

combinatietipLekker op een pita of Libanees platbrood met o.a. ingelegde rodekool, plakjes komkommer, plakjes tomaten, fijngesneden ingelegde citroen en (vegan) knoflooksaus. Let op met de knoflooksaus is dit gerecht niet meer lactosevrij.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oesterzwamshoarma

Deze oesterzwamshoarma is vegetarisch, is gemaakt met heerlijke specerijen en staat binnen 15 minuten op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig