Hollandse groentesoep met gehaktballetjes
Koken met Maggi: in no time heb je een heerlijke pan oer-Hollandse groentesoep gemaakt.
Ingrediënten
8 porties
350 g
rundergehakt
1
middelgroot ei
2 el
paneermeel
1.5 l
water
2
Maggi rundvlees bouillonblokjes
100 g
vermicelli
400 g
verse soepgroente
Aan de slag
Meng allereerst het gehakt met het ei en paneermeel. Kruid het gehakt naar smaak en draai er kleine balletjes van.
Breng vervolgens het water met de bouillonblokjes in een grote soeppan aan de kook. Voeg de gehaktballetjes toe en laat 10 min. zachtjes koken.
Voeg de vermicelli en de soepgroente toe aan de soep en laat nog 10 min. koken.
Hollandse groentesoep met gehaktballetjes
Koken met Maggi: in no time heb je een heerlijke pan oer-Hollandse groentesoep gemaakt.

hoofdgerecht
8 porties
394 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Meng allereerst het gehakt met het ei en paneermeel. Kruid het gehakt naar smaak en draai er kleine balletjes van.
Breng vervolgens het water met de bouillonblokjes in een grote soeppan aan de kook. Voeg de gehaktballetjes toe en laat 10 min. zachtjes koken.
Voeg de vermicelli en de soepgroente toe aan de soep en laat nog 10 min. koken.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Maggi. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over <a href=https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken>kooktechnieken</a>?
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)350 g rundergehakt
1 middelgroot ei
2 el paneermeel
1½ l water
2 Maggi rundvlees bouillonblokjes
100 g vermicelli
400 g verse soepgroente