Oven­groen­te tray­ba­ke met run­der­chi­po­la­ta & ha­ris­sa

Deze traybake schuif je al in 10 minuten de oven in. Is dat even easy!

(5) waardeer
hoofdgerecht Deze traybake schuif je al in 10 minuten de oven in. Is dat even easy! 4 personen
4 5

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • bakpapier

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de ovengroente over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel er de olijven over.
  2. Snijd de runderchipolata elk in 3 stukken en meng de worstjes met de harissa in een kom. Laat even marineren. Besprenkel ondertussen de groente met de olie en bestrooi met wat zout. Leg er de tomaatjes tussen. Rooster 25-30 min. in het midden van de oven tot alles goudbruin en gaar is. Schep halverwege om en leg de worstjes erbij.
video

Oven­groen­te met run­der­chi­po­la­ta & ha­ris­sa

leuk-snel - 00:26 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 41 g
    waarvan suikers 12 g
  • vet 34 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 1.200 mg
  • vezels 10 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Ovengroente traybake met runderchipolata & harissa

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven­groen­te tray­ba­ke met run­der­chi­po­la­ta & ha­ris­sa

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 1.2 kg ovengroente zoete aardappel, rode paprika en broccoli
  • 165 g groene olijven met knoflook

Verdeel de ovengroente over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel er de olijven over.

3
3
  • 8 runderchipolata
  • 3 el milde harissa

Snijd de runderchipolata elk in 3 stukken en meng de worstjes met de harissa in een kom. Laat even marineren.

4
4
  • 2 el milde olijfolie
  • 250 g romaatjes

Besprenkel ondertussen de groente met de olie en bestrooi met wat zout. Leg er de tomaatjes tussen.

5
5

Rooster 25-30 min. in het midden van de oven tot alles goudbruin en gaar is. Schep halverwege om en leg de worstjes erbij.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.