Wraps car­p­ac­cio

Wrap it up! En stop er wat carpaccio in als je dan toch bezig bent.

(8) waardeer
brunch Wrap it up! En stop er wat carpaccio in als je dan toch bezig bent. 2 personen
5 8

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio. Besmeer de wraps met de truffelmayonaise. Verdeel achtereenvolgens de carpaccio, rucola en pijnboompitten en kaas uit de carpaccioverpakking erover. Rol de wraps strak op en snijd schuin door.

bereidingstip:

Je kunt de wraps maximaal 1 dag van tevoren maken. Bewaar ze in de koelkast tot gebruik.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 23 g
    waarvan suikers 2 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 680 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
november 2019

Wraps carpaccio

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps car­p­ac­cio

1
1
  • 2 tortillawraps

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 40 g rucola
  • 125 g AH Biologisch carpaccio met kaas, dressing en pijnboompitten

Meng de rucola met de dressing uit de verpakking van de carpaccio.

3
3
  • 1½ el truffelmayonaise

Besmeer de wraps met de truffelmayonaise. Verdeel achtereenvolgens de carpaccio, rucola en pijnboompitten en kaas uit de carpaccioverpakking erover.

4
4

Rol de wraps strak op en snijd schuin door.

bereidingstip:

Je kunt de wraps maximaal 1 dag van tevoren maken. Bewaar ze in de koelkast tot gebruik.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.