bewaar
Pittige kalkoencurry
Pittige kalkoencurry
bewaar

Pittige kalkoencurry

30 min. bereiden
41waarderingen

Ingrediënten

1

knolselderij

1

komkommer

1

rode paprika

3 eetlepels

zonnebloemolie

2 schaaltjes

kalkoenreepjes

1 pak

Chinese eiermie

4 eetlepels

rode Thaise currypasta

1 blik

kokosmelk

Aan de slag

Knolselderij in plakken snijden. Plakken schillen en in blokjes snijden. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Kalkoenreepjes ca. 2 minuten bakken. Alle groente toevoegen en ca. 4 minuten bakken. Intussen mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Currypasta door kalkoenmengsel roeren en ca. 2 minuten meebakken. Kokosmelk erbij schenken en geheel ca. 10 minuten onafgedekt laten koken. Curry serveren met mie.