Avatar

Eigen recept van... Annemieke Luursema

Heerlijk gebakken zalm

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Anders

Laatst aangepast: 22 apr. 2006, 13:52 | 11 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 st Zalmfilet
  • 2 teentjes Knoflook
  • 4 st Ansjovisjes
  • Peper/ zout
  • Roomboter

Materialen

  • Snijplank, mes en koekenpan

Bereiden

Voorbereiding:

Zalmfilet op temperatuur laten komen.

Knoflookteentje pellen en in dunne plakjes snijden, ansjovis laten uitlekken en in de lengte halveren.

Bereiding:

De zalmfilets overdwars 4 x insnijden (niet door en door maar wel zover mogelijk).

De inkepingen vullen met knoflookplakjes en ansjovis. Peper en zout erover strooien.

In pan boter verhitten en de zalmfilets aan beide kanten gaar bakken.

Bronvermelding

Bron onbekend

Wat is dit?

Mijn Bewaarde recepten

Alle favoriete AH recepten op Appie

Wat is een Kookschrift?

Begin een Kookschrift

SitemapAlgemene voorwaardenPrivacy en Cookiebeleid Gewoon bij Albert Heijn.