bewaar
Thaise roerbak van runderreepjes en prei
Thaise roerbak van runderreepjes en prei
bewaar

Thaise roerbak van runderreepjes en prei

20 min. bereiden
77waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

3 el

olie

1 zak

oosterse wokgroente

400 g

prei

300 g

mienestjes

1 schaal

runderreepjes naturel

1 el

bloem

150 ml

woksaus

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Roerbak in een wok de uipartjes in 2 el olie glazig, schep de oosterse wokgroente en prei erbij en roerbak 5 minuten. Schep de groente uit de pan. Kook de mienestjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Schep de runderreepjes om met de bloem en wat zout en peper. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak op hoog vuur de runderreepjes in ca. 3 min. bruin. Schep de gebakken groente en de ginger & garlic saus erbij en verwarm het geheel al roerend op hoog vuur door.

3

Verdeel de mie over 4 borden en schep het preimengsel erop.