bewaar
Thaise kipschotel uit de wok
Thaise kipschotel uit de wok
bewaar

Thaise kipschotel uit de wok

30 min. bereiden
71waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

1

ui

600 g

verse sperziebonen

4 el

zonnebloemolie

300 g

Thaise kipfiletblokjes

75 ml

verse woksaus groene curry

8 g

verse koriander

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en maak de sperziebonen schoon. Kook de bonen in 4 min. beetgaar en giet af.

2

Verhit de helft van de olie in een wok en bak de ui 2 min. Voeg de sperziebonen toe en bak 3 min. mee. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de kip 5 min. Roer de woksaus door de sperziebonen en warm 1 min. mee. Knip de koriander fijn. Serveer de rijst met de sperziebonen en kip en bestrooi met de koriander.