bewaar
Vispizza met zalm en mosselen
Vispizza met zalm en mosselen
bewaar

Vispizza met zalm en mosselen

20 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode ui

1 blikje

roze zalm

1 schaaltje

gekookte mosselen

1 blikje

ansjovisfilets

4

pizza's margharita

500 g

winterwortels

½ zakje

verse bieslook

6 eetlepels

yoghurtdressing

Dit heb je nodig

  • 2 bakplaten

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in dunne ringen snijden. Zalm, mosselen en ansjovis laten uitlekken. Op elke pizza kwart zalm, kwart uien, kwart ansjovis en kwart mosselen leggen. Pizza's op 2 bakplaten volgens gebruiksaanwijzing afbakken. Intussen wortels schillen en fijn raspen. Bieslook fijn knippen en met dressing door wortels scheppen. Pizza's met wortelrauwkost serveren.