Romige pasta met garnalen
Het geheim voor smeuïge pasta? Voeg een beetje pastakookwater toe aan de saus. Probeer het hier eens mee.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 350 g tagliatelle
- 250 g diepvries tijgergarnalen
- 2 sjalotten
- 400 g Tasty Tom trostomaten
- 3 el traditionele olijfolie
- 2 el sherry
- 100 g MonChou
- 15 g verse krulpeterselie
Advertentie
Bereiden
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de sjalotten en snijd de tomaten in partjes.
- Verhit de olie in een koekenpan olie en fruit de sjalotten 2 min. zacht. Voeg de garnalen toe en bak 3 min. mee. Schenk de sherry erbij. Schep vervolgens de roomkaas door de garnalen en laat smelten. Roer de tomaat erdoor en bak 1 min. mee.
- Knip de peterselie fijn. Verdeel de pasta over de borden met de garnalen en garneer met de peterselie.
combinatietip:
Lekker met rucolasalade en balsamicodressing.

Garnalen pellen
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 545 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 66 g
-
vet 19 g
waarvan verzadigd 8 g - natrium 710 mg
- vezels 4 g
Ook te zien in
Romige pasta met garnalen
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Romige pasta met garnalen
- 350 g tagliatelle
- 250 g diepvries tijgergarnalen
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2 sjalotten
- 400 g Tasty Tom trostomaten
Snipper de sjalotten en snijd de tomaten in partjes.
- 3 el traditionele olijfolie
- 2 el sherry
- 100 g MonChou
Schenk de sherry erbij. Schep vervolgens de roomkaas door de garnalen en laat smelten. Roer de tomaat erdoor en bak 1 min. mee.
- 15 g verse krulpeterselie
Knip de peterselie fijn. Verdeel de pasta over de borden met de garnalen en garneer met de peterselie.
combinatietip:
Lekker met rucolasalade en balsamicodressing.