bewaar
Romige pasta met garnalen
Romige pasta met garnalen
bewaar

Romige pasta met garnalen

Het geheim voor smeuïge pasta? Voeg een beetje pastakookwater toe aan de saus. Probeer het hier eens mee.

30 min. bereiden
525waarderingen

Ingrediënten

4 personen

350 g

tagliatelle

250 g

diepvries tijgergarnalen

2

sjalotten

400 g

Tasty Tom trostomaat

3 el

traditionele olijfolie

2 el

sherry

100 g

MonChou

15 g

verse krulpeterselie

Het geheim voor smeuïge pasta? Voeg een beetje pastakookwater toe aan de saus. Probeer het hier eens mee.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de sjalotten en snijd de tomaten in partjes.

2

Verhit de olie in een koekenpan olie en fruit de sjalotten 2 min. zacht. Voeg de garnalen toe en bak 3 min. mee. Schenk de sherry erbij. Schep vervolgens de roomkaas door de garnalen en laat smelten. Roer de tomaat erdoor en bak 1 min. mee.

3

Knip de peterselie fijn. Verdeel de pasta over de borden met de garnalen en garneer met de peterselie.

tip

combinatietipLekker met rucolasalade en balsamicodressing.

Garnalen pellen

Instructievideo - 00:36 min.