Libanees brood met gevuld eiersalade (advertorial)
Libanees brood met gevuld eiersalade (advertorial)
bewaar
bewaar

Libanees brood met gevuld eiersalade (advertorial)

Wrap it up met Libanees brood! In deze wraps vind je een feestje van eiersalade, bieslook, sla en paprika. Prikker erin en serveren maar.

15 min. bereiden
22waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de komkommer in de lengte in dunne repen, de paprika in dunne repen en de bieslook fijn. Meng de bieslook samen met de azijn door de gevuld eitjesalade. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

2

Verdeel de blaadjes kropsla over de Libanese broden en verdeel de gevuld eitjesalade, komkommer en paprika erover. Rol strak op en snijd elke rol schuin in 3 stukken. Steek in elk stuk een tapasprikker en serveer.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Libanees brood met gevuld eiersalade (advertorial)

Wrap it up met Libanees brood! In deze wraps vind je een feestje van eiersalade, bieslook, sla en paprika. Prikker erin en serveren maar.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig