Rucola stamppot met kaasschnitzel
Koken met Garden Gourmet: probeer dit makkelijke vega recept voor een frisse lentestamppot met Kaaschnitzel.
Ingrediënten
2 porties
600 g
kruimige aardappelen
150 g
radijsjes
100 g
rucola
½ el
milde olijfolie
1 pak
Garden Gourmet Gouda kaasschnitzel
125 ml
halfvolle melk
Aan de slag
Schil en snij de aardappels in gelijke stukken. Kook ze met zout in ca. 20 min gaar. Snij het groen van de radijsjes en halveer ze. Hak de rucola grof.
Verwarm de radijsjes met de olie in een pannetje en bestrooi met wat peper.
Bak de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels volgens aanwijzingen op de verpakking bruin in een koekenpan.
Verwarm de melk en stamp de aardappels met de melk tot een smeuïge stamppot. Schep de rucola door de gestampte aardappelen en schep de radijsjes erop.
Garneer met extra rucola en serveer met de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels.
Rucola stamppot met kaasschnitzel
Koken met Garden Gourmet: probeer dit makkelijke vega recept voor een frisse lentestamppot met Kaaschnitzel.

hoofdgerecht
2 porties
625 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil en snij de aardappels in gelijke stukken. Kook ze met zout in ca. 20 min gaar. Snij het groen van de radijsjes en halveer ze. Hak de rucola grof.
Verwarm de radijsjes met de olie in een pannetje en bestrooi met wat peper.
Bak de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels volgens aanwijzingen op de verpakking bruin in een koekenpan.
Verwarm de melk en stamp de aardappels met de melk tot een smeuïge stamppot. Schep de rucola door de gestampte aardappelen en schep de radijsjes erop.
Garneer met extra rucola en serveer met de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Garden Gourmet. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over <a href=https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken>kooktechnieken</a>?
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)600 g kruimige aardappelen
150 g radijsjes
100 g rucola
½ el milde olijfolie
1 pak Garden Gourmet Gouda kaasschnitzel
125 ml halfvolle melk