bewaar
Rucola stamppot met kaasschnitzel
Rucola stamppot met kaasschnitzel
bewaar

Rucola stamppot met kaasschnitzel

Koken met Garden Gourmet: probeer dit makkelijke vega recept voor een frisse lentestamppot met Kaaschnitzel.

30 min. bereiden
8waarderingen

Ingrediënten

2 porties

600 g

kruimige aardappelen

150 g

radijsjes

100 g

rucola

½ el

milde olijfolie

1 pak

Garden Gourmet Gouda kaasschnitzel

125 ml

halfvolle melk

Koken met Garden Gourmet: probeer dit makkelijke vega recept voor een frisse lentestamppot met Kaaschnitzel.

Aan de slag

1

Schil en snij de aardappels in gelijke stukken. Kook ze met zout in ca. 20 min gaar. Snij het groen van de radijsjes en halveer ze. Hak de rucola grof.

2

Verwarm de radijsjes met de olie in een pannetje en bestrooi met wat peper.

3

Bak de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels volgens aanwijzingen op de verpakking bruin in een koekenpan.

4

Verwarm de melk en stamp de aardappels met de melk tot een smeuïge stamppot. Schep de rucola door de gestampte aardappelen en schep de radijsjes erop.

5

Garneer met extra rucola en serveer met de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Garden Gourmet. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rucola stamppot met kaasschnitzel

Koken met Garden Gourmet: probeer dit makkelijke vega recept voor een frisse lentestamppot met Kaaschnitzel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig