bewaar
Opperdepop: roomkaasdip 10-12 mnd
Opperdepop: roomkaasdip 10-12 mnd
bewaar

Opperdepop: roomkaasdip 10-12 mnd

Geef dit hapje eens als lunch in plaats van een boterham, kun je zelf meedippen!

10 min. bereiden
2waarderingen

Ingrediënten

2 porties

1

tomaat

75 g

roomkaas naturel

¼

komkommer

6

bospeentjes

4

soepstengels

Geef dit hapje eens als lunch in plaats van een boterham, kun je zelf meedippen!

Aan de slag

1

Kruis de tomaat bovenop in en dompel 1 min. onder in een kom met kokend water. Laat afkoelen in koud water. Ontvel de tomaat met een mesje. Halveer, verwijder de zaden met een lepel en snijd in blokjes. Prak de tomaat met een vork zo fijn mogelijk. Meng in een kommetje met de roomkaas.

2

Snijd de komkommer in dunne repen. Schil de bospeentjes en kook in 3 min. beetgaar in ruim kokend water. Leg de repen komkommer, peentjes en soepstengels bij de roomkaasdip. Doe aan je baby voor hoe hij de groenten en soepstengels in de dip moet dopen.

algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn

Tomaat ontvellen

Instructievideo - 00:50 min.