De wereld van Albert Heijn

Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Daarom hebben wij bij Albert Heijn een missie: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. Lees hier meer over het laatste nieuws van Albert Heijn.

Wil je weten welke stappen we zetten om onze missie te realiseren?

Blijf op de hoogte

Voedseltransitie Adviesraad Albert Heijn

Albert Heijn heeft de ‘Voedseltransitie Adviesraad’ opgericht, een adviesraad bestaande uit 9 onafhankelijke externe experts uit diverse sectoren van de samenleving.

Lees meer

Stichting Beter voor Natuur & Boer

Lees hier meer over de overgang van het bedrijfslogo van Albert Heijn naar het onafhankelijke Beter voor Natuur & Boer keurmerk.

Ga naar het nieuwsartikel

Tegen voedselverspilling met Overblijvers

Voedselverspilling is nog altijd een grote uitdaging. Mede dankzij Overblijvers kunnen we samen met jou voedselverspilling zo ver mogelijk terugdringen.

Lees meer en ontdek of jouw winkel meedoet
Overblijvers

De drie pijlers van Beter eten

Deze koning heeft geen kroon nodig

Net zo lekker vers en vooral veel duurzamer

Onze ananas vind je voortaan zonder kroon. Hierdoor besparen we 30% CO2 uitstoot tijdens productie. 20% van de kronen wordt herplant, en groeit uit tot een nieuwe ananasplant, 80% wordt verwerkt tot compost voor op de plantage. Duurzamer en nog steeds even lekker en vers!

Luister nu de Beter voor Natuur & Boer podcast!