bewaar
Varkensreepjes met Thaise groente
Varkensreepjes met Thaise groente
bewaar

Varkensreepjes met Thaise groente

20 min. bereiden
93waarderingen

Ingrediënten

½ pak

sperziebonen

½ pak

mienestjes

3 el

zonnebloemolie

4

varkensfiletlapjes

1 zakje

Thaise roerbakmix

4 el

oestersaus

Aan de slag

1

Kook de bevroren sperziebonen 2 min. in water. Giet af. Bereid ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 3 min. Doe de sperziebonen en oestersaus erbij. Warm nog 1 min. door en serveer met de mie. Ook lekker met koriander.

tip

algemeenOestersaus is ook heerlijk door mihoen-gerechten met vis of varkensvlees.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.