bewaar
Pompoen uit de oven met vegan kipfilet en yoghurtsaus
Pompoen uit de oven met vegan kipfilet en yoghurtsaus
bewaar

Pompoen uit de oven met vegan kipfilet en yoghurtsaus

Koken met Garden Gourmet: dit recept uit de oven is heerlijk eenvoudig. Lekker, vol groenten en klaar in 20 minuten.

20 min. bereiden
15 min. oventijd
2waarderingen

Ingrediënten

2 porties

400 g

pompoenen

200 g

linzen

2 el

milde olijfolie

1 pak

Garden Gourmet filetstukjes

1 teen

knoflook

125 ml

sojayoghurt

Koken met Garden Gourmet: dit recept uit de oven is heerlijk eenvoudig. Lekker, vol groenten en klaar in 20 minuten.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180ºC.

2

Snijd de pompoen in gelijke stukken. Kook de linzen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Leg de pompoen op een bakplaat. Voeg de helft van de olijfolie, zout en peper naar smaak toe en meng.

4

Bak de stukjes pompoen in 15 minuten, schep halverwege om. Bereid ondertussen ook de Garden Gourmet Vegan Filetstukjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.

5

Rasp de knoflook. Meng ondertussen de sojayoghurt met de geraspte knoflook, de resterende eetlepel olie, een snufje zout en peper.

6

Serveer de linzen en de gebakken pompoen met de gegrilde Vegan Filetstukjes erop. Breng op smaak met yoghurtsaus. Eet smakelijk!

algemeenDit recept is ontwikkeld door Garden Gourmet. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pompoen uit de oven met vegan kipfilet en yoghurtsaus

Koken met Garden Gourmet: dit recept uit de oven is heerlijk eenvoudig. Lekker, vol groenten en klaar in 20 minuten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig