Tijd voor een feestelijke kerstborrel!

Naast alle kerstdiners is het ook eens leuk om een feestelijke kerstborrel te organiseren. Net zo leuk en wat minder formeel. Bij een borrel zijn de feestelijke hapjes en drankjes belangrijk. Dat geeft de kerstborrel een extra dimensie. Wij geven je leuke ideeën voor je kerstborrel boodschappenlijstje en tips voor het organiseren. En vergeet niet je kan gemakkelijk je kerstborrel hapjes en drankjes online bij Albert Heijn bestellen.

Kerstborrel boodschappenlijstje

Een feestelijke kerstborrel wil niemand missen. Maar welke hapjes en drankjes kan je het beste kopen? Wij geven je leuke ideeën voor jouw boodschappenlijstje.

Borrelsnacks (bitterballen, kaasstengels, vlammetjes)
★ Kaasplankje
Verse borrelhapjes (olijven, garnalen, stukjes gevulde wraps, hamrolletjes, kipspiesjes)
★ Brood met smeersels (kruidenboter, aioli, tapenades)
★ Nootjes en zoutjes (borrelnootjes, pepsels)
★ Chips
★ Groente snacks (snoeptomaatjes, komkommerschijfjes, groente chips)
★ En natuurlijk wijn en bier (of glühwein)
★ Frisdrank en water voor mensen die geen behoefte hebben aan drankjes.

Gouden tips voor kerstborrel op je werk

Wil je samen met je collega een kerstborrel organiseren? Een kerstborrel organiseren vraagt een strakke planning. Met deze borreltips verloopt de borrel zo soepel mogelijk.

★ Geef je werkomgeving een feestelijke kerstsfeer: een kerstborrel zonder versiering is geen feestelijke borrel. Wat is kerst zonder kerstboom? Zet een mooie grote kerstboom neer en versier deze met lichtjes, slingers en kerstballen. Natuurlijk is het ook leuk om andere kerstdecoraties op te hangen.

★ Plan je kerstborrel op tijd: het organiseren van een borrel kost tijd. Het is daarom handig om de borrel met meerdere collega's te organiseren. Verder is de datum van de borrel een belangrijk onderdeel. Het is moeilijk om een datum te vinden dat alle collega's kunnen. Het is handig om je kerstborrel op tijd te plannen. Je kan je borrel bijvoorbeeld het beste organiseren op een vrijdagavond. Zo kunnen je collega's uitkijken naar iets leuks.

★ Dresscode: een dresscode kan je borrel een leuke kerstsfeer geven. En zo weet je van tevoren hoe iedereen gekleed gaat.

★ Muziek en entertainment: een kerstborrel is de gelegenheid om even uit de werksfeer te komen. Kerstmuziek mag bij de borrel niet ontbreken. Zorg voor een leuke playlist of laat een DJ op de borrel draaien.

Kerstborrel hapjes en drankjes online bestellen

Naast een kerstontbijt, kerstbrunch en kerstdiner is het natuurlijk ook mogelijk om de kerstborrel hapjes en drankjes online te bestellen. Je kunt bij Albert Heijn je boodschappen doen zoals jij wilt. Je kan je boodschappen halen in één van onze vestigingen, ophalen bij een Pick Up Point of ze laten bezorgen tot in je keuken. Dit kan je allemaal doen op het moment dat jou dat uitkomt. Je kunt producten online bestellen via de website of via de Albert Heijn app. De app is te vinden in je App Store en Google Play Store. In een paar klikken worden de kerstborrelhapjes en drankjes bij jou thuisbezorgd.

Loading interface...