Kerstlekkernijen om van te smullen

Hou je ook zo van die feestelijke kerstkransjes, kerststollen, brownies, chocoladesoesjes en noem maar op? Ze komen er weer aan. Deze heerlijke kerstlekkernijen heb je zo in huis. In een paar klikken bestel je bij Albert Heijn. Weinig moeite voor veel lekkers.

Kerstlekkernijen voor ieder moment

De feestelijke zoetigheden zijn voor ieder moment geschikt. Kom je net thuis van werk en ben je even op zoek naar iets lekkers? Doe je een koffie of thee na het eten? Zit je 's avonds op de bank je favoriete film te kijken? Ja, dan zijn de sierlijke kerstkransjes en kerstkoekjes altijd een fijne toevoeging. Het is dus verstandig om deze kerstlekkernijen de hele maand december in huis te hebben. Dan ben je op ieder moment voorbereid.

Vul je dagelijkse boodschappen aan met kerstlekkernijen

Iedere week is het weer zover. Je moet je dagelijkse boodschappen weer doen. Vaak niet zo spannend, gewoon de belangrijkste producten. Maar dit verandert als de decembermaand in zicht komt. Tijdens deze feestmaand kun je los gaan bij Albert Heijn voor de lekkerste kerstzoetigheden en kerstdesserts. Welke kerstlekkernijen kun je dit jaar bestellen? We geven je alvast een voorproefje van het feestassortiment:

★ Chocolade kerstkransjes
★ Kerstkoekjes
★ Kerststol
★ Brownies
★ Schuimkransjes
★ Kersttaarten
★ Tompoucen

Ben je niet zo'n zoetekauw en hou je meer van hartig? Dan passen de kerstborrelhapjes misschien wel beter bij jou. Verwen jezelf in de decembermaand!

Kerstlekkernijen online bestellen

Bestel je kerstboodschappen met de kerstlekkernijen gemakkelijk bij Albert Heijn. Het is niet moeilijk en het bespaart je veel tijd. Waar begin je? Maak allereerst een AH account aan of log in met je bol.com account. Ga vervolgens naar online bestellen. Daar bepaal je hoe en wanneer je je boodschappen wil ontvangen. Daarna voeg je producten toe aan je winkelmandje. Tevreden met je boodschappenlijst? Bevestig dan je bestelling. Wij gaan voor je aan de slag.

Bestel je vaker online? Probeer dan de AH Bezorgbundel. Dat betekent: onbeperkt gratis bezorging voor een vast laag bedrag per maand. Je kan onbeperkt bestellen op je favoriete moment. Zo makkelijk is het dus om je kerstlekkernijen thuis te laten bezorgen.

Loading interface...