AH Overblijvers

Overblijvers zijn producten die aan het eind van de dag overblijven en uit het assortiment gaan of een naderende houdbaarheidsdatum hebben. Je kunt ze tegen een extra voordelige prijs meenemen in je eigen tas.

Er zijn 3 soorten Overblijvers pakketten:

  • Verrassing (nu €4,95 maar minimaal €14,95 waard)
  • Vegetarisch (nu €4,95 maar minimaal €14,95 waard)
  • Bakkerij (nu €2,95 maar minimaal €8,95 waard)

Zo hopen we samen minimaal 4.5 miljoen kilo minder voedsel te verspillen. En jou ook nog eens extra voordeel te geven!

Direct naar Overblijvers

Hoe werkt Overblijvers

Open de AH app. Klik op de Overblijvers tegel in Mijn Albert Heijn. Bekijk de beschikbaarheid en reserveer een Overblijverspakket bij jouw favoriete winkel. Je kan ze ophalen op het ophaaltijdstip bij de service balie. Vergeet niet je eigen tas mee te nemen!

Nu in 30 winkels! De Groente en fruit Overblijver

In 30 winkels testen we nu de Groente en fruit Overblijver. Hierin zit groente en fruit dat net iets rijper is of een deukje heeft, maar nog steeds erg lekker is. Je vindt het pakket tussen de beschikbare Overblijvers bij de 30 testwinkels en is te reserveren in de app.

Minder verspillen begint bij minder weggooien

Bewaar je producten op de juiste plek en in het juiste bakje of zakje. Zo zorg je ervoor dat je AH Overblijvers langer vers blijven en je voedselverspilling tegen gaat.Bekijk meer bewaartips

Dit doen we ook tegen voedselverspilling

Brood van gister

Brood dat gisteren vers in de winkel is aangeleverd en niet verkocht is op de dag zelf, wordt de volgende dag tot 11.00 uur verkocht voor een extra voordelige prijs. Zo heb je al een half brood voor €0,25.

Groente- en fruitzakjes

Groente en fruit dat net iets rijper is of een deukje heeft is nu te koop in een herbruikbaar zakje voor 1/3e van de prijs. Zo heb je al een zakje gevuld met groente en fruit voor maar 1 euro.

Dynamisch afprijzen

Kort houdbare producten worden afgeprijsd via de 35% sticker. ​Bij diverse versproducten wordt nu zelfs dynamisch afgeprijsd waarbij de korting naarmate de dag oploopt tot wel 70%!​

Lees meer over voedselverspilling en duurzaamheid

Voedselverspilling tegengaan

Minder voedsel verspillen, zó doe je dat

Door minder te verspillen kunnen we in Nederland 34 kilo voedsel per persoon per jaar besparen. Goed voor de wereld én voor je portemonnee!

Lees de 9 tips om voedselverspilling tegen te gaan

Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

Beter eten verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving.

Meer weten over Beter eten
Producten met een 35%korting sticker

Dit doen wij tegen voedselverspilling

Voedselverspilling is een grote uitdaging. We doen er alles aan om deze hoeveelheid te verminderen: in onze ketens, in de winkel en bij onze klanten. benieuwd wat we allemaal doen?

Lees meer