Albert Heijn Overblijvers

Voedselverspilling is nog altijd een grote uitdaging. Mede dankzij Overblijvers kunnen we samen met jou voedselverspilling zo ver mogelijk terugdringen. Hier lees je hoe je met Overblijvers helpt in de strijd tegen voedselverspilling én bespaart op je dagelijkse boodschappen.

Wat zijn Overblijvers precies?

Overblijvers zijn tasjes gevuld met producten die aan het eind van de dag overblijven en uit het assortiment gaan of een naderende houdbaarheidsdatum hebben. Nu voor een extra voordelige prijs. Je hebt de keuze uit vier soorten Overblijvers:

  • Verrassing (nu €4,95 maar minimaal €14,95 waard)
  • Vegetarisch (nu €4,95 maar minimaal €14,95 waard)
  • Uit-het-assortiment (nu €4,95 maar minimaal €14,95 waard)
  • Brood (nu €2,95 maar minimaal €8,95 waard)

Hoe Overblijvers werkt

Download de Overblijvers-app in de App Store of Google Play Store. Gedurende de dag verschijnen de beschikbare Overblijvers-tasjes van jouw Albert Heijn die je direct kunt reserveren en ophalen in de winkel. Later wordt de Overblijvers functionaliteit geïntegreerd in de AH-app.

Ontdek of Overblijvers beschikbaar is bij jouw favoriete Albert Heijn

Momenteel zijn Overblijvers als test beschikbaar in 50 Albert Heijn winkels door heel Nederland. We hebben de intentie Overblijvers dit jaar uit te breiden naar zo veel mogelijk winkels. Benieuwd of jouw favoriete winkel meedoet? Bekijk het hier.