Betaalbaar

Betaalbare kwaliteit

Bij Albert Heijn zijn je dagelijkse boodschappen altijd goed én goedkoop. Door de ruime keuze uit producten van o.a. AH BASIC en AH Huismerk, meer dan duizend Prijsfavorieten, en wekelijkse scherpe Bonusaanbiedingen hou je gemakkelijk het dagelijkse betaalbaar.

Omdat we rechtstreekse contacten met leveranciers hebben, kunnen we onze producten grootschaliger en goedkoper inkopen en aanbieden. Om de AH-kwaliteit te garanderen houden wij een scherp oog op alle stappen in de productieketen, en laten we al jaren zo veel mogelijk AH Huismerk producten blind testen door duizenden consumenten. Onze scherpe prijs gaat dus nooit ten koste van kwaliteit!

AH Prijsfavoriet

Bij Albert Heijn hebben we een groot assortiment. Om daar als Prijsfavoriet uit te komen, lukt je niet zomaar. Dat kan alleen als je goede kwaliteit combineert met een altijd lage prijs. Inmiddels zijn er al ruim 1000, en het worden er elke dag meer. Je herkent ze aan het blauwe duimpje.
Bekijk alle Prijsfavorieten

Prijsfavorieten

AH Huismerk

Onder het AH Huismerk vind je zowel verse artikelen, houdbare boodschappen als non-foodartikelen, met ook ruime keuze in fairtrade-, scharrel- en biologische producten. Je vind het AH Huismerk door de hele winkel, want voor bijna elk product is wel een AH Huismerk optie te vinden.
Bekijk het AH Huismerk

AH Huismerk producten

Bonus

Wekelijks zijn er nieuwe producten extra voordelig geprijsd in de Bonus. Door je Bonuskaart persoonlijk te maken ontvang je daarnaast wekelijks vele extra aanbiedingen waarvan wij denken dat ze voor jou relevant zijn. Hoe vaker we je Bonuskaart scannen, hoe beter we passend voordeel kunnen bieden.

Bekijk onze Bonusaanbiedingen

AH Basic

Met dit eigen merk biedt Albert Heijn alledaagse houdbare en non-food producten aan voor een scherpe prijs. Als internationaal merk kan je AH BASIC niet alleen in Nederland vinden, maar ook bij onze supermarkten in België en Tsjechië. De prijs-kwaliteit verhouding gaat hier dus letterlijk over grenzen!

AH Basic producten

Care

Wie fit en verzorgd is, ziet er geweldig uit! Care biedt verzorging voor een stralende huid en gezondheid van binnenuit met vitamines en mineralen. Care is een complete verzorgingslijn met gezondheidsproducten, haarverzorging, doucheproducten, lichaamsverzorging en handreiniging.
Bekijk alle Care producten

Care producten

Hamsteren

Een aantal keer per jaar zijn het Hamsterweken bij Albert Heijn. Dan vind je bij ons de meeste en beste aanbiedingen van Nederland. Zo sla je makkelijk voorraadartikelen in waar je er nooit te veel van kan hebben, want je krijgt de tweede gratis! Je herkent deze actie natuurlijk aan de hamsters.

De Zaanse Hoeve

Met de Zaanse Hoeve zet je altijd iets lekkers op tafel! Het zijn melk, kaas en zuivelproducten met een goede kwaliteit voor de scherpste prijs, en al bijna 20 jaar exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.
Bekijk alle Zaanse Hoeve producten

Beregoed

Beregoed van Albert Heijn is een productlijn met alle producten die je baby nodig heeft. De meeste Beregoed producten zijn ook nog eens Prijsfavoriet, dus gegarandeerd goede kwaliteit voor een goede prijs!
Bekijk alle Beregoed producten