Betaalbare kwaliteit

Bij ons zijn je dagelijkse boodschappen altijd goed én goedkoop. Met meer dan 1.250 Prijsfavorieten en wekelijkse de beste en meeste Bonusaanbiedingen, doe je altijd voordelig boodschappen. Daarnaast vind je nog meer voordeel tijdens onze extra voordeelweken, zoals AH Actiehelden en Hamsterweken. En uiteindelijk kies je de beste Bonusaanbiedingen zelf in de Bonus Box.

Prijsfavorieten, altijd laag geprijsd

Prijsfavorieten zijn producten met de beste kwaliteit die altijd goedkoop zijn. Daarop selecteren we ze speciaal. Dus samen met de beste aanbiedingen is het wel heel voordelig boodschappen doen.

Naar alle Prijsfavorieten

De beste en meeste Bonusaanbiedingen

Wekelijks vind je bij ons de meeste en beste aanbiedingen. En door je Bonuskaart persoonlijk te maken, ontvang je nog meer voordeel, zoals de extra Bonsaanbiedingen in Mijn Bonus Box.

Ontdek alle Bonusaanbiedingen

Extra Bonusaanbiedingen in Mijn Bonus Box

In Mijn Bonus Box vind je 10 extra aanbiedingen en jij kiest daar de 5 beste uit. Zo heb je nog meer persoonlijk voordeel naast de gewone Bonusaanbiedingen. Want de beste aanbiedingen kies je zelf.

Ontdek de Bonus Box

Meer dan 1000 producten 2e gratis

Eén keer in de zoveel tijd zijn ze er weer. De Hamsterweken. Dan sla je makkelijk voorraadartikelen in waar je er nooit te veel van kan hebben, want je krijgt de 2e gratis!

AH Actiehelden

De ActieHelden staan voor héél veel Bonusaanbiedingen met super lage prijzen. Want bij aankoop van 1 product, krijg je al een super hoge korting. Dus hou die prijssterren goed in de gaten!

Budgetrecepten

Een goedkope maaltijd koken kan heel makkelijk zijn. Of het nu voor een groot gezin is, voor 2 personen of voor jezelf: met deze recepten zet je voor ongeveer € 2,50 p.p. heerlijke gerechten op tafel.

Naar alle budgetrecepten

Meer inspiratie voor voordelig boodschappen?

7 tips om goedkoop boodschappen te doen

Goedkoop boodschappen doen kan best lastig zijn. Ze kunnen wekelijks een behoorlijke hap uit je budget nemen. 7 tips om dit gemakkelijker voor je te maken!

Lees alle tips

€50 weekmenu voor het hele gezin

Afwisselend koken voor het hele gezin en recepten zonder poespas. En dat voor nog geen 50 euro. Da’s lekker betaalbaar, toch?

Bekijk het weekmenu

Koken onder de 2,-

Met Prijsfavorieten zet je gemakkelijk een goedkope maaltijd op tafel. Inmiddels zijn er al ruim 1.250 Prijsfavorieten, en het worden er elke dag meer. Kook daarom voor maar 2,- een lekker recept.

Ontdek alle recepten